Mkb – Cloudoplossing

Voor het mkb bieden we een stabiele cloudoplossing: MijnRDS. Dit is een abonnement op een virtuele server die mee kan groeien met uw behoeften. Met dit abonnement maakt u gebruik van een robuuste ICT-oplossing. De groep servers, firewalls en datasystemen in onze eigen cloudomgeving is namelijk zo opgebouwd, dat wanneer er iets uitvalt, andere systemen de taken overnemen.

Een groot voordeel van deze oplossing is de stabiele back-up van al uw software en data. Ook op andere manieren beschermen we uw ICT-omgeving, zoals met anti-spam en antivirus. Doordat onze apparatuur in eigen beheer bij een goed beveiligde hostingprovider staat, bent u verzekerd van uptime en continue bewaking.

Deze cloudoplossing is geschikt voor pc’s met Windows Vista en hoger en nieuwere Mac OSX systemen, tablets en telefoons. Office 2013 wordt meegeleverd en koppelingen met uiteenlopende software richten we in overleg in. Het onderhoud en updates van Windows en Office zijn inbegrepen. Een compleet pakket dus, met zeer voorspelbare resultaten, schalingsmogelijkheden en kosten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie.