Enter automatisering

Enter automatisering

Ons kleine kantoor in Helmond telt 9 medewerkers. Wilt u alvast even zien wie u aan de telefoon of op bezoek krijgt? Hieronder stellen we ons kort aan u voor.

Esther Bullens – De Gruyter
Officemanager

Esther is binnen onze organisatie verantwoordelijk voor alle non-IT gerelateerde taken. Ze is op maandag, donderdag en vrijdag aanwezig op kantoor.

Rob van Lierop
Alleskunner

Rob werkt samen met Maarten en Ron aan projecten en onderhoud van managed services. Je kan bij hem met praktisch alles terecht.

Bart van de Beek
IT Teamleider

Bart ziet toe dat het team van goede kwaliteit blijft en dat de werkwijze van iedereen gelijk is. Hiernaast is Bart vaak een spil in complexe vraagstukken.

Marc Bullens
Eigenaar

Consultant die een hekel aan consultants heeft. Graag leg ik opdrachtgevers uit wat nieuwe technieken voor praktisch nut kunnen hebben.

Ron Hommel
Alleskunner

Ron is ook te vinden op projecten en ad-hoc beheer. Hij vindt het vooral leuk als gebruikers met plezier kunnen werken met de door hem gemaakte oplossingen.

Maarten Stil
Alleskunner

Maarten is dagelijks bezig behoeften van relaties in te vullen, ad-hoc ondersteuning of langdurige projecten, hij pakt het aan.