Enter automatisering

Enter automatisering

Ons kleine kantoor in Helmond telt 9 medewerkers. Wilt u alvast even zien wie u aan de telefoon of op bezoek krijgt? Hieronder stellen we ons kort aan u voor.

 
257

Esther Bullens - De Gruyter

Officemanager

Esther is binnen onze organisatie verantwoordelijk voor alle non-IT gerelateerde taken. Ze is op maandag, donderdag en vrijdag aanwezig op kantoor.

253

Rob van Lierop

Alleskunner

Rob werkt samen met Maarten en Ron aan projecten en onderhoud van managed services. Je kan bij hem met praktisch alles terecht.
.

258

Bart van de Beek

IT Teamleider

Bart ziet toe dat het team van goede kwaliteit blijft en dat de werkwijze van iedereen gelijk is. Hiernaast is Bart vaak een spil in complexe vraagstukken.

254

Marc Bullens

Eigenaar

Consultant die een hekel aan consultants heeft. Graag leg ik opdrachtgevers uit wat nieuwe technieken voor praktisch nut kunnen hebben.
.

251

Ron Hommel

Alleskunner

Ron is ook te vinden op projecten en ad-hoc beheer. Hij vindt het vooral leuk als gebruikers met plezier kunnen werken met de door hem gemaakte oplossingen.

260

Maarten Stil

Alleskunner

Maarten is dagelijks bezig behoeften van relaties in te vullen, ad-hoc ondersteuning of langdurige projecten, hij pakt het aan.
.