Enter is gespecialiseerd in het creƫren van sterke IT-oplossingen voor grote organisaties.

Bij het realiseren van deze oplossingen hanteren we twee belangrijke criteria: De robuustheid moet voldoen aan de verwachtingen van de opdrachtgever en daarnaast moet het systeem schaalbaar zijn met minimale downtime.

We ontwerpen, implementeren en beheren redundante of triple redundante systemen om uw data, databases of virtuele servers op te huisvesten. Wij zorgen ervoor dat uw systeem te allen tijde uitgebreid kan worden met zo kort mogelijke downtime. We maken hiervoor gebruik van de nieuwste technieken in beveiliging, storage, virtualisatie en high-speed netwerken.

Wij werken graag samen met onderwijsinstellingen en middelgrote bedrijven die een eigen IT-team hebben. Samen onderzoeken we hoe Enter complementair aan het betreffende team kan zijn, zonder al het werk naar ons toe te trekken.

Denk bijvoorbeeld aan het vervangen en inregelen van nieuwe firewalls of servers. Samen met u plannen we het migratietraject. We kijken wat u zelf wilt doen en wat wij voor u mogen doen. Waar nodig trainen wij uw ICT-personeel, zodat zij dagelijks probleemloos gebruik kunnen maken van de nieuwe systemen. Mochten er toch onduidelijkheden optreden, dan zijn wij altijd beschikbaar met 2e-lijns support.

Ons team

Met een gedreven team staan wij bij Enter Automatisering voor onze klanten klaar. Maak kennis met ons!