Ons ervaren team bestaat uit 9 toegewijde medewerkers. Hieronder stellen we ons kort aan u voor.

Maarten Stil

ICT specialist

Maarten is een ervaren security-specialist. Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen? Hij knoopt ze moeiteloos veilig aan elkaar. Hiernaast pakt Maarten vaak webhosting gerelateerde problemen op.

Bart van de Beek

Senior ICT-Guru

Bart ziet erop toe dat het team van goede kwaliteit blijft en dat de werkwijze van iedereen gelijk is. Hiernaast is Bart vaak een spil in complexe vraagstukken.

Rick van de Kerkhof

Regelneef

Rick houdt de tent soepel draaiende en procedures kort en to-the-point. Hij koopt in en springt bij daar waar hij kan. Regelmatig trakteert hij collega’s op zelf gebrouwen bier.

Mark van Bussel

ICT specialist

Mark is werkzaam geweest als systeembeheerder in het onderwijs. Die ervaring zet hij nu in voor de relaties van Enter. Cloud oplossingen zoals MijnRDS en Google G-suite kent hij als geen ander.

Esther Bullens – de Gruyter

Office Manager

Esther is binnen onze organisatie verantwoordelijk voor alle non-IT gerelateerde taken. Ze is op maandag, donderdag en vrijdag aanwezig op kantoor.

Rob van Lierop

ICT specialist

Rob werkt graag projectmatig aan de meest uiteenlopende klussen. Vaak zijn dat trajecten waarin de ICT van een opdrachtgever deels of in zijn geheel naar de cloud wordt getild. Houdt niet van lanterfanten.

Marc Bullens

Adviseur

Marc is een consultant die een hekel aan consultants heeft. Graag kijkt hij met u wat er aan uw omgeving kan worden verbeterd en wat voor praktisch nut die verbeteringen voor u hebben. Iedere Euro moet toch terugverdiend worden.

Ron Hommel

ICT specialist

Van al onze beheerders is Ron degene die het meest de eindgebruiker centraal stelt. Hij heeft altijd oog voor wat een oplossing voor uitwerking heeft op de gebruikers. Ron is rustig en geduldig, waardoor hij zaken goed kan uitleggen.

Laurens Vrolijk

Aanstormend talent

Laurens is onze nieuwste aanwinst en hij is vaak in onze helpdesk te vinden. Hier is hij ook bezig met nieuwe software om de dienstverlening van de helpdesk te verbeteren. Laurens houdt van eten en de Blues Brothers.