Ons ervaren team bestaat uit 8 toegewijde medewerkers en een stagiaire. Hieronder stellen we ons kort aan u voor.

Bart van de Beek

Senior ICT-Guru

Bart ziet erop toe dat het team van goede kwaliteit blijft en dat de werkwijze van iedereen gelijk is. Hiernaast is Bart vaak een spil in complexe vraagstukken.

Rick van de Kerkhof

Regelneef

Rick houdt de tent soepel draaiende en procedures kort en to-the-point. Hij koopt in en springt bij daar waar hij kan. Regelmatig trakteert hij collega’s op zelf gebrouwen bier.

Esther Bullens – de Gruyter

Office Manager

Esther is binnen onze organisatie verantwoordelijk voor alle non-IT gerelateerde taken. Dat zijn er stiekum best veel. Voor leveranciers en administratieve vragen is zij de persoon die je moet hebben. Ze is op maandag, woensdag en donderdag aanwezig op kantoor.

Rob van Lierop

ICT specialist

Rob werkt graag projectmatig aan de meest uiteenlopende klussen. Vaak zijn dat trajecten waarin de ICT van een opdrachtgever deels of in zijn geheel naar de cloud wordt getild. Houdt niet van lanterfanten. Woensdagmiddag is hij vrij, gaat hij leuke dingen met de kinderen doen.

Marc Bullens

Adviseur

Marc is een consultant die een hekel aan consultants heeft. Graag kijkt hij met u wat er aan uw omgeving kan worden verbeterd en wat voor praktisch nut die verbeteringen voor u hebben. Iedere Euro moet toch terugverdiend worden. Prive klust hij graag, meestal taakjes gekregen van Esther maar soms mag hij sleutelen aan de flipperkasten.

Ron Hommel

ICT specialist

Van al onze beheerders is Ron degene die het meest de eindgebruiker centraal stelt. Hij heeft altijd oog voor wat een oplossing voor uitwerking heeft op de gebruikers. Ron is rustig en geduldig, waardoor hij zaken goed kan uitleggen. In zijn vrije tijd is Ron veel bezig met fotografie. Zijn werk doet niet onder aan die van een beroepsfotograaf.

Rowen de Vries

Helpdesk ICT

Rowen is een echte alleskunner. Naast zijn werk bij Enter volgt hij nog een opleiding voor verdere verdieping op het gebied van cybersecurity. Bij Enter houdt hij zich bezig met onderzoeksprojecten en helpt hij graag mee op de helpdesk. Mensen van problemen afhelpen vindt hij namelijk hardstikke leuk. Prive is het Rainbow Six waar het om te doen is.

Sander Bouw

Helpdesk ICT/ ICT specialist

Sander heeft een dubbelrol bij Enter. Wanneer nodig springt hij bij op de helpdesk om alles soepel te laten lopen. Hiernaast is hij meer en meer projectmatig bezig met Wifi-As-A-Service en 3CX-telefonie. Sander is een wandelende encyclopedie op het gebied van muziek en ver daarbuiten. Bij Enter gaat het vermoeden dat hij in de kroeg geboren is.